What does the pizza say?

What does the fox say is natuurlijk een grote hit geweest de afgelopen tijd. Met liedjes die niet serieus bedoeld zijn, wordt natuurlijk al snel gespeeld. Er komen parodieën en andere versies, die vaak veel slechter zijn dan het origineel. We kunnen je daarom de slechtste versies van dit nummer niet onthouden. Daarom beginnen we gelijk met het slechtste nummer. Wij zeggen alleen maar, als je dan een filmpje wilt maken en inspiratieloos bent, doe dan niet dit.

Honderd punten voor de moeite

Deze kat is wel heel vaak lastig gevallen om deze video te kunnen maken. Je moet maar zo’n rustige kat thuis hebben lopen. Menig kat was er allang vandoor geweest. Oh wacht, ze gebruiken twee katten? De kat is niet de ene keer zwart en de andere kat wit? Ahaaaaa!

Australia Day

Voor Australia Day is er ook een opname gemaakt in de trend van dit nummer. Hier wordt de nadruk gelegd op wat de Australiërs wel zeggen in plaats van niet. Voor mensen die ook maar iets met Australië hebben, is het een heel herkenbaar filmpje.

Top 10 en je hebt het ook gezien

Onder de categorie, top 10 en je hebt het ook gezien, bij deze. De beste antwoorden op wat een vos nou eigenlijk zegt. Top actie, deze video.

Wil je nog een leuk artikel zien met What Does The Fox Say erin? Lees dan ook ‘De beste pizzabezorging ooit!’

Geef een reactie