‘Pizza met extra slang alsjeblieft!’

Vind je een pizza met ananas al te ver gaan? Dan kijk je in een Amerikaans pizzarestaurant helemaal raar op als je ziet wat er op het menu staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van vers slangen- of krokodillenvlees op je pizza? Ja, je leest het goed …

Recht uit het moeras
In een lokaal, Amerikaans pizzarestaurant in Fort Myers – in de staat Florida – bieden ze nu een erg bijzonder pizzarecept aan: een pizza ‘recht uit het plaatselijke moeras’ met python- en alligatorvlees en kikkerbilletjes. De chef liet zich inspireren door the Everglades, het nabijgelegen moeras.

Moeraskool

Op de pizza vind je kaas, tomatensaus, stukjes python- en alligatorvlees en kikkerbilletjes. De bijzondere ingrediënten komen volgens eigenaar Evan Daniell allemaal ‘recht uit het moeras’. Het gerecht wordt zelfs afgewerkt met moeraskool, die wordt gekweekt in het moeras.

Krijg je al trek? Probeer dan eens zo’n slangenpizza. Je moet er alleen wel wat voor over hebben: door de hoge kostprijs van het pythonvlees betaal je al snel zo’n 45 dollar (33 euro).

Zou jij weleens zo’n slangenpizza willen proberen? Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

slangenpizza

Geef een reactie