Pizza bakken in de zon

Wist je dat een pizza ook gewoon kunt bakken in de zon? Je achtertuin kan zo dienen als je persoonlijke oven. Oké, in het Mediterrane gedeelte van de wereld dan. In Nederland zullen we waarschijnlijk nooit een pizza kunnen bakken op je tafel in de achtertuin. De ingrediënten zullen echter niet zo doorbakken zijn dat ze echt lekker zijn om op te eten. In de zomer zouden we wellicht wel een afgekoelde pizza weer wat kunnen opwarmen in plaats van pizza bakken. Ook leuk.

Terug naar het moraal van het verhaal. In Italië worden wel heerlijke temperaturen gehaald in de zomer, waardoor het dus mogelijk is om een pizza te beleggen op pizzadeeg en deze in de zon te zetten. Het resultaat: een heerlijke pizza met tomaat, ansjovis, feta, ui, basilicum, zout en peper. Een pizza naar ons hart. Bekijk voor het onderstaand filmpje voor het overheerlijke resultaat!

Zelf pizza maken

Zelf pizza maken is heel erg leuk om te doen en helemaal niet moeilijk. Ook wanneer je geen zin hebt om pizzadeeg te maken, kun je kant en klare pizzabodems in de winkel kopen. Je belegt het precies met de producten waar jij zin in hebt en stop de pizza in de oven. Dit kan alleen maar een groot succes worden. Voor wat lekkere pizzarecpten, kun je altijd even een kijkje nemen op Pizza.NL. Op deze site vind je een heel groot aanbod aan de beste pizzarecepten!

Geef een reactie