Jack Huisman

Leuk dat je op Pizzaweb zit! Voor alle goede en hilarische verhalen over pizza’s, ben je op de juiste plek beland. Elke dag een update over het laatste pizzanieuws. Dit nieuws is onderverdeeld in meerdere top categorieën, namelijk True Story, Funny, Pranks, Weird en Memes. Kies je favoriete categorie en begin met lachen zou ik zeggen!

Oh wacht, dit is natuurlijk mijn bio. Dan zal ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Jack Huisman, volledig eigenlijk Jack Giuseppe Huisman. Ik ben Italiaans en mijn geboorteplaats is Milaan.  Ik heb dan ook twee talen als moedertaal, wat me altijd goed van pas komt. Ik ben 22 en studeer Italiaanse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Utrecht. Dit is niet geheel toevallig, aangezien ik me graag verdiep in de Italiaanse cultuur en gewoontes.

Pizza’s zijn hier natuurlijk een groot deel van, maar zijn uitgegroeid van een hobby naar een serieuze bezigheid aangezien ik er tegenwoordig zelfs een site over bijhoud. Ik vind het gewoon heel leuk om elke dag met pizza’s bezig te zijn. Het doet me aan Italië denken en ik hoop dat ik jou er ook een plezier mee doe!

True Story

Ik ben een echte sportman. Ik sta vaak op het voetbalveld om zelf te voetballen, of om naar wedstrijden te kijken. Voetbal is echt de volkssport van Italië en er is me dan ook met de paplepel ingegoten dat AC Milan de enige club is. In de winter sta ik vaak op de latten om te skiën. Dit is ook een hele grote hobby van me, maar in Nederland natuurlijk redelijk onmogelijk. Daarom ga ik zo vaak mogelijk terug naar de bergen om een paar afdalingen te pakken.

Funny

Vroeger woonde ik in een klein dorpje bij Brabant samen met mijn familie. Met familie bedoel ik niet alleen mijn ouders, maar met de hele familie die ook in Nederland woont. We wonen allemaal in dezelfde straat. Toen ik ging studeren in Utrecht, ben ik vaak uitgelachen om mijn accent. Ik heb een hele erge zachte G en dat vinden mensen toch maar een rare combinatie voor een rasechte Italiaan. Ik snap waarom het grappig is, maar echt grappig wordt het pas al ik met de harde G probeer te praten. Neem vooral een zakdoekje mee voor al het spuug dat ik dan produceer.

Pranks

Ik ben het zesde kind van mijn ouders en dus veruit de jongste. Hierdoor was ik vroeger altijd de sjaak als het ging om grapjes uithalen. De prank die ik me nog als de dag van gisteren kan herinneren, was een flauw grap van mijn twee oudere broers. Ze zeiden dat ik alleen mee mocht helpen met pizza’s maken, als ik me verkleedde als een meisje. Jong als ik was, geloofde ik ze natuurlijk meteen en trok de kleren van een mijn zussen aan.

Ik liep naar mijn oma toe om te helpen, maar werd in de keuken aangestaard door het leukste meisje in de klas. Ze was door mijn broers uitgenodigd om mee te eten. Ik heb me nog nooit zo erg geschaamd als toen op mijn 6e jaar. Vanaf dat moment was het een ware prank oorlog en kregen mijn broers het zwaar te verduren.

Weird

Toen ik in Zeist op kamers ging wonen, vonden mijn huisgenoten het raar dat ik suiker in de tomatensaus stopte. Ze kenden niemand die dat ook deden. Suiker is toch om iets zoeter mee te maken? Dat is zeker zo, maar ook in tomatensaus komt suiker goed tot zijn recht. Het is echt het proberen waard. Een gewoonte waar ik maar niet aan kan wennen in Nederland is dat mensen zo vroeg uit huis gaan. In Italië blijven kinderen zo lang mogelijk thuis wonen voor de gezelligheid. Ze gaan pas het huis uit als ze gaan trouwen. Alleen wonen is geen optie voor een echte Italiaan.

Memes

Natuurlijk heb ik een favoriete meme. Hier komt hij.

1381332_391654127629533_1562183006_n

Het is nou eenmaal zo. Pizza is voor ons een lichte snack. We kunnen er echt meerdere per dag op en het blijft genieten. Oké, misschien geldt dit alleen voor mij en ben ik toevallig Italiaans.