Paparoni’s ninja uithangbord

Pizzeria’s staan er bekend om dat ze allemaal grote uithangborden aan hun winkel hebben hangen om duidelijk te maken dat je bij hun de beste pizza’s kunt kopen. Soms zit een restaurant echter niet in de drukste winkelstraat van de stad en werkt alleen een uithangbord aan je restaurant niet zo goed. Dan heb je natuurlijk altijd nog de werknemers die met gadgets van het restaurant naar drukkere straten lopen. Dit kan een jongen in een hotdogpak zijn, maar ook iemand die het uithangbord gewoon meedraagt.

Onderstaand filmpje laat zien hoe handig je wel niet wordt van het vasthouden van een reclamebord. Doordat je niet de meest enerverende dag beleefd terwijl je een bord vasthoudt, is deze jongen enorm goed getraind in trucjes met het bord. Kijk zelf maar.

Jongen met reclamebord in Utrecht

In Amerika is het heel normaal dat er mensen met borden rondlopen. Je zou ze al bijna levende reclameborden kunnen noemen. In Utrecht staat tegenwoordig ook een levend reclamebord. De jongen bij dit reclamebord wijst naar een winkel ongeveer 100 meter van de grote winkelstraat verwijderd. De klandizie van deze winkel groeit daadwerkelijk door dit bord. En de jongen die hem vasthoudt? Die is lekker de hele dag aan het lezen in zijn studieboeken.

Apart voorbeeld spinning signs

Deze man brengt zijn dagen door voor andere mensen. Nou ja, andere mensen. Voor andere illegale mensen. Ben je legaal in je land en kom je toevallig dit bord tegen? Bel dan dit nummer voor een betaalbaar paspoort.
sign

Geef een reactie