GTST & Pizza

Goede Tijden, Slechte Tijden is in Nederland nog steeds een van de best bekeken tv-series. Het is een soapserie die zich afspeelt in Meerdijk. Er worden natuurlijk veel dialogen gevoerd in GTST. Dit gebeurt vaak in de Koning, waar mensen met elkaar kletsen onder het genot van een drankje. Maar de hoofdrolspelers zijn ook vaak met eten bezig. Ze koken, maken ontbijt, bestellen pizza of hebben al een bord met eten voor zich staan. Eten is in ieder geval een bezigheid waar goede gesprekken omheen gevoerd kunnen worden.

Er komen daarom ook allerlei soorten eten en producten voorbij in GTST. Is het je weleens opgevallen dat pizza een van de favoriete gerechten van de soapies is? Ze laten de pizza meestal thuisbezorgen. Vooral Maxime is erg gesteld op pizza.

We love pizza!

De liefde voor pizza’s hebben Lucas, Edwin & Sjoerd zelfs omgezet naar een daadwerkelijk liedje! Samen zingen zij bij GTST Live een duet over hun liefde voor pizza’s voor hun trouwe publiek. Het is hilarisch om naar te kijken! Voor zulk soort optredens, willen wij ook wel naar een optreden van dit duo!

Maar ook buiten de set houden onze GTST sterren enorm van pizza en dit laten ze dan ook graag aan de wereld zien! Deze foto geeft een beeld van deze gezellige pizzaparty. Maak jij ook weleens foto’s als je een pizza eet?

GTST & PIzza

Geef een reactie