Gimme Pizza!

Mary-Kate & Ashley Olsen draaien en heel wat jaren mee in de filmbusiness. Ze zijn een twee-eiige tweeling, maar lijken heel veel op elkaar qua uiterlijk. Ze spelen dan ook vaak een tweeling in films en series. Iedereen die opgegroeid is in de jaren ’90 is opgegroeid met deze tweeling. Ze hebben hele toffe films gemaakt natuurlijk, maar er was een puntje in hun carrière waar veel mensen nog steeds nachtmerries van krijgen. Zonder er nu nog iets over te zeggen, bekijk eerst onderstaand filmpje maar.

Die ogen…

Veel mensen geven het commentaar op dit filmpje dat de ogen van de kinderen nogal eng zijn. Het moet jou ook opgevallen zijn. Naast het feit natuurlijk dat ze een lege pizza bestellen waar ze eigenlijk alles op willen doen wat ze in hun koelkast kunnen vinden. Er zijn dan ook nog steeds veel reacties op dit oude filmpje. De langzame versie maakt het filmpje zelfs nog beter.

Slagroom als een waterval

Dit stuk kan je net niet over het hoofd hebben gezien. Slagroom spuit er uit als een waterval. Vijf minuten lang kijkplezier. Focus je vooral weer op de ogen van het meisje.

Meme overload: Gimme Pizza

Het filmpje is zelfs zo’n hit, dat volwassen vrouwen het filmpje opnieuw hebben ingezongen. Dit keer echter  vanuit het standpunt dat er zoveel memes online zijn en je alles op een pizza kunt doen. Dus waarom geen memes op een pizza?

Geef een reactie