De slechtste pizza songs ooit

Er worden per jaar heel veel liedjes gemaakt en gezongen. Sommige halen de top 40, maar het grootste gedeelte van de liedjes is eigenlijk gewoon te slecht om aan te horen. Vooral wanneer mensen zelf achter hun computer aan de slag gaan met een liedje in een bepaald thema. Dit thema kan bijvoorbeeld pizza zijn. Er zijn geweldig slechte nummers gemaakt die over pizza gaan. Wij hebben hieronder de slechtste pizza songs ooit geselecteerd. Dit zijn zowel liedjes op bekende melodieën als nummers die nieuw uit de grond zijn gestampt (of geschreeuwd). Enjoy!

Het zware pizzalied

Top nummer uit de game TeamFortress. Pizza echt iets waar mannen met geweren over moeten zingen.

Pizza Song Ben Slammers

Ben Slammers is een serie op Cartoon Network. Een insect en een soort superheld met raar blond haar zingen een geweldig lied over pizza.

Het grote Pokémon Pizza Avontuur

Geweldige melodie uiteraard, wie kent het? Gotta catch ‘m all. Maar nu gaat het echter over een gevecht met een pizza. Dit lied blijft hele dag in je hoofd zitten!

Ik ben een pizza

Met dit liedje legt een pizza zelf uit wat een pizza nou precies is. Heel handig, voor als je nog niet zo goed weet wat een pizza is. We kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat pizza zelf wel weet wat het is…

Zo maak je een pizza

Na het vorige nummer weet je in ieder geval al wel wat een pizza is, maar door dit nummer weet je ook hoe je de pizza kunt maken.

Banana Pizza Song

Nog steeds geen genoeg gekregen van liedjes over pizza? Dan hebben we hier een uur lang ‘Pizza pizza pizza, pizza pizza pizza’ voor je.

Geef een reactie