De goedkoopste pizza’s

Een pizza hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt er zo eentje uit de supermarkt halen voor weinig geld. Deze is dan wel bevroren, maar je weet meestal wel dat ze redelijk smaken. Maar wat als je voor één euro een pizza bij een restaurant kunt kopen? Vertrouw je dit? Zou je de pizza proberen?

Er zit toch echt in onze cultuur ingebakken dat als iets heel goedkoop is, dat het dan wel slecht moet zijn. Maar dat is een mis opvatting. Meestal is het heel goedkoop om producten te maken, maar worden ze gewoon voor heel veel geld verkocht, omdat mensen het nou eenmaal kunnen betalen. Dus waarom zou je het dan voor minder aanbieden?

Pizza voor een dollar

Wat moet je verwachten bij een pizza voor een dollar? De man in onderstaand filmpje heeft vergelijkend warenonderzoek gedaan in pizzeria’s met pizzaslices voor één dollar.

Wat voor awesomeness is er te koop voor één euro?

Uit het filmpje blijkt ook al dat je prima een pizza voor één dollar kunt eten. Dat is een voordelige uitkomst van dit onderzoek. In ons eigen land kun je ook heel veel dingen kopen voor maar één euro. Wat dan? Bijvoorbeeld:

– Chocola
– IJs
– Hamburger bij de Mac
– Dunschillers
– Pluche handboeien
– Afwasmiddel
– Voerbak kattenvorm
– Correctierollers
– Loop alsjeblieft naar de Euroshopper bij jou in de buurt.

Nog meer één euro aanbiedingen gezien? Ga nou niet gelijk in de verdediging dat het wel niets moet zijn als het zo goedkoop is, maar probeer het nou en geniet van je aankoop! En anders, het was toch maar één euro!

Geef een reactie