Domino’s pizzabezorger trapt in gijzelgrap

Een groepje vrienden kwam op een avond op het idee om de pizzabezorger te flashen. Ze tapeten een van hun vrienden in en deden een bivakmuts bij hem op. Er moest de indruk gewekt worden dat de jongen gegijzeld is. Ze hadden daarom ook een walkietalkie op de tafel gelegd. De jongen zat verstijfd op een stoel. Benieuwd hoe dit verder gaat? Kijk én lees dan snel verder!

Hoe de grap afloopt?

Als de pizzabezorger binnenkomt, zie je dat hij niet goed weet waar hij is belandt en wat hij hiervan moet denken. Hij vraagt dan ook een beetje onzeker aan de ‘gegijzelde’ jongen of het goed met hem gaat. Daarna krijgt hij via de walkietalkie de opdracht om de pizza neer te leggen, het geld van de tafel te halen en de fooi uit de tenen van de jongen te halen. Een van de vrienden vraagt nog aan de pizzabezorger via de walkietalkie of hij een drankje voor hen wil inschenken.

De pizzabezorger is echt een goede jongen, omdat hij de jongen graag wil helpen. Hij zegt dan ook op het laatst herhaaldelijk: ‘Hoest als je in problemen zit!’ en: ‘Hoest als je wilt dat ik de politie bel!’ Als hij weg wil gaan, dan komen de vrienden allemaal tevoorschijn en zeggen ze dat hij in de maling is genomen. Gelukkig kan de pizzabezorger er wel om lachen, maar hij zal deze avond niet snel meer vergeten …

Geef een reactie